Her kan de se, hvad vi laver i børnehuset

11 Juni 2024 har vi haft store cykeldag, hvor både børnehaven og spirene deltog. Vi startede med at høre musik og varme cyklerne/scooterne op. Bagefter kørte vi stopdans og havde krammeleg på cyklerne, inden vi til sidst kørte racerløb. Vi sluttede af med overrækkelse af diplomer, madpakker og lækre muffins.

 

4/6 2024 var “store gruppen” på tur. De var med Fur færgen, hvor de fik lov til at komme op i styrehyset og sejede flere gange frem og tilbage. madpakkerne blev spist på fur. rigtig hyggelig dag

 

31/5 2024 havde vi vores årlige koloni ved Harrevig strand. Vi lagde ud med at spise morgenmad og legede i klubhuset. Derefter gik vi ned til madpakkehuset for at spise rundstykker og lege på legepladsen. Dagen igennem var vi nede ved strande, fandt guldklumper som “Kalle Kridt” havde tabt. Vi lavede også bål og ristede skuffiduser, mens der blev spillet guitar. Det regnede hele dagen, men heldigvis kunne bålet varme os op igen. rigtig hyggelig dag.

 

24/5 2024 havde vi besøg af Trylle- og ballonkunsteren Jakob. der blev hygget, grinet og lavet Ballondyr. En hel fantastisk formiddag.

 

14/5 2024 var “store gruppen oppe at se Fur museum. Bo tog imod os, da vi havde fået lidt at spise. Efterfølgende viste Bo os rundt på musset, hvor der var alle mulige fossiler, og vi så også på en stor skærm, hvor vi kunne se en video om havets historie. Bagefter kørte vi over og fik middagsmad på den røde sten, hvor vi fik historien om trolden der boede under den. Da vi havde spist kørte vi ud til molergraven og ledte efter forssiler. Der blev fundet masser af fiske prutter. Vi sluttede af med en tur til legepladsen ved havnen, hvor der blev indtaget en lækker is og måske også en enkelt chokoladekiks. Hold nu op en lækker dag, hvor vejret var med os.

 

7/5 2024. Spirene og vuggestuen havde tirsdag legepladsen alene, så der skulle rigtig hygges. Vi lavede bål og Dorthe fandt guitaren frem og spiller lidt mens vi sang.

 

2 Maj 2024

I dag har børnehaven været på togtur til Viborg. Vi startede med frugt i børnehaven inden vi kørte mod Skive og togstatioen. Det var en stor oplevelse at skulle med toget. Da vi ankom til Viborg tog vi til en stor legeplads. Det var en rigtig lækker legeplads med alle mulige forskellige redskaber og historier, der havde tog som tema. Vi fik en is og spiste vores madpakker på legepladsen ind vi igen tog toget hjemad.

 

Børnehaven havde den 30 april, i forbindelse med deres Grønne spirer projekt, fået en ornitolog ud og fortælle om de forskellige fulge vi har i den danske natur. Vi startede på legepladsen, hvor vi snakkede om hvilke fugle vi kunne se der. Derefter gik turen op i skorven, hvor vi fandt kikkerter frem og ledte efter fugle.

 

Børnehaven og Spirene har været en tur ved stranden og haft både vaders og vandkikkeret med. Vi så også badebroen blive sat op igen.

 

Vuggestuen har været på tur ud i det blå. Vi så både ællinger, lastbiler der dyttede til os og en traktor

 

Børnehaven har lavet påskeæg til Tante andante. Som vi skal til i marts, opslag kommer senere

 

Fastelavn 2023. Vi havde en rigtig hyggelig dag, hvor både vuggestuen og børnehaven slog Katten af tønde. Det var ikke helt nemt at ramme tønden, så vi måtte få lidt hjælp. men vi blev rigtige gode til det til sidst.  Dagen sluttede af med Forældrekaffe.

 

Børnehaven er hvert år på Juletur til Viborg. 2023 var ingen undtagelse, og vi var så heldige at være afsted i snevejr i år. Vi så først Juleudstillingen inde i Mathias Market, hvor vi også spiste vores madpakker. Derefter gik vi tur gennem gågaden og så de flotte juleudstillinger. Turen sluttede ved Domkirken hvor vi først så den flotte Domkirken, inden vi sluttede af med Kage. mums

SÅ kom der endelig sne. Vi kælker og nogle fjerne sne og is, så vi ikke falder og slår os – december 2023

Efterårstur til stranden 2023 

 

 Vi fik besøg af en forældre, der har skildpader, som vi måtte se og røre ved.